Voorwaarden en regels bij het gebruik van de gratis chat box

live webcam chat
 
 
Chatnaam : Type :
  Chatters online  
 

Voorwaarden en regels

Webcam Devils Nederland is een unieke webcam gemeenschap waarmee je met andere mensen van over de hele wereld kunt video chatten via een web browser. Net zoals elk ander elektronisch communicatie systeem bent u gebonden aan bepaalde regels zodat het systeem toegankelijk blijft voor alle gebruikers.

Alle informatie, fotos en content op deze website worden verstrekt door individuen en/of entiteiten, niet gerelateerd aan deze website. Gebruik discretie en controleer waar nodig. Wij controleren het algemene gebruik van onze diensten niet, en wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor acties van andere personen of entiteiten. In onze, en welk andere videochat dienst dan ook is voorzichtigheid geboden. Ben voorzichtig bij het accepteren van berichten, webcam video en het versturen van berichten van en naar mensen die je niet kent. Niet iedereen in de chatroom is echt wie hij of zij claimed te zijn, en niet iedereen kan de beste bedoelingen hebben. Het gebruik van deze website en service is op eigen risico, gebruik je gezonde verstand bij het chatten en volg onze voorwaarden.

Gebruikers waarvan wij denken dat ze onze algemene voorwaarden overtreden kunnen worden geweigerd van onze service zonder waarschuwing. Deze website behoud het recht om een lidmaatschap, ip address toegang te weigeren tot het gebruik van onze service zonder enige opgaaf van reden. Indien een account wordt geannuleerd voor het overtreden van onze voorwaarden zijn we niet verplicht om een terugbetaling te doen.

 1. U mag minderjarigen in geen geval benaderen met kwade bedoelingen. Het gebruik van deze service voor misbruik van minderjarigen , in welke vorm dan ook is ten strengste verboden !
 2. U mag onze service niet gebruiken voor illigale doelen. Deze service mag niet gebruikt worden voor illigale zaken of het steunen van illigale doelen of activiteiten. Webcam Devils Nederland behoud zich het recht voor om samen te werken met legale authoriteiten , of betrokken personen voor het opsporen van criminele of illigale activiteiten.
 3. U mag geen bedreigingen uiten. Het maken van bedreigingen tegen anderen of het aanmoedigen van lichamelijk letstel aanbrengen of vernietigen van persoonlijk bezit is verboden. Webcam Devils Nederland behoud het recht om gebruikers profielen en chatrooms te verwijderen met uitdrukking van of aanmoediging van geweld, racisme, haat, obsceniteit.
 4. Obsceene video stream en sex chat zijn alleen toegestaan in onze adult en premium chatrooms. Deze chatrooms zijn alleen voor volwassenen en zekere NIET voor minderjarigen. Webcam Devils Nederland behoud het recht voor om gebruikers te verwijderen of toegang tot de service te weigeren als deze zich niet gedragen zoals voorgeschreven in deze voorwaarden.
 5. Het zich voordoen als een medewerker als een Webcam Devils Nederland medewerker is verboden. Een medewerker van Webcam Devils Nederland zal nooit vragen naar een login of password of creditcard gegevens.
 6. Gebruik Webcam Devils Nederland niet om anderen te spammen. Spam omvat het herhaaldelijk versturen van ongevraagde identieke berichten naar anderen. In het geval van spam kunnen wij uw lidmaatschap, en toegang tot deze service zonder opgaaf van redenen onbruikbaar maken.
 7. Geen auteursrecht of handelsmerk overtreding wordt toegestaan. U mag geen materiaal uploaden of versturen dat op welke manier dan ook een auteursrecht, handelsmerk, octrooi, of merkgebonden rechten van welke partij dan ook overtreed. Om handelsmerk of auteursrecht overtreding te melden verzoeken wij u om onze contact pagina te bezoeken.
 8. U heeft geen recht om op onbevoegde accounts in te loggen. U mag niet proberen op andere accounts in te loggen die niet van U zijn.
 9. U mag Webcam Devils Nederland niet gebruiken voor het verkrijgen van persoonlijke informatie zonder toestemming of kennis van betreffende personen.
 10. U mag niet in fraude handelen. U mag anderen niet bewust misleiden met de bedoeling dat anderen hierop ingaan om fraude te plegen.
 11. U mag geen login gegevens en paswoorden met andere delen.
 12. U mag anderen de communicatie in de chatrooms op geen manier dan ook belemmeren.
 13. U mag op geen manier dan ook de videochat server of diensten belemmeren of onderbreken.
 14. U erkent bij het gebruik van deze service dat Webcam Devils Nederland de gebruikers niet prescreent en dat wij geen controle hebben over de inhoud of beschikbaarheid van. Het bekijken van videostreams en chat wordt gedaan op eigen risico !
 15. U mag geen andere software gebruiken dan de Webcam Devils Nederland software zelf om een verbinding te maken met het Webcam Devils Nederland video chat netwerk.
 16. U mag de service van Webcam Devils niet gebruiken voor het versturen van virussen en andere kwaadaardige programmas.
 17. U mag de Webcam Devils Nederland service niet gebruiken om de reputatie van medewerkers van Webcam Devils Nederland schade toe te brengen.
 18. U mag Webcam Devils Nederland niet gebruiken om een eigen betaalde videochat service op te zetten, ook mag onze software niet gebruikt worden op andere websites die hiervoor geen licentie hebben. Videochat performers met eigen premium chatrooms zijn uitgezonderd.

U kunt overtreding van bovenstaande voorwaarden melden. Onze contact informatie vind U op onze contact pagina.

contact